my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Menyepikan diri

Assalammualaikum sahabat blogger yang dikasihi....

Kakpb sekarang dalam dilema. Samada nak teruskan berblog atau tidak. Kalau teruskan blog, tak dapat nak update hari-hari. Seminggu sekali pun kadang susah. Banyak masalah akhir-akhir ni. Masalah keluarga, masalah anak, masalah jiwa kacau....hehe.....biasalah kan?

Apa2 pun kakpb menghargai sangat mereka yang sudi dan rajin baca kisah kakpb disini. Kisah biasa2 saja. Baru2 ni kakpb tak sihat, ulang alik Labuan. Family datang dari Kelantan, bercuti di Kundasang lagi.

Kalau mereka yang ada Instagram, boleh la jumpa kakpb selalu disitu. Carilah 'yangsetia', insyaAllah kakpb rajin update IG.

Jumpa lagi bila kakpb free.....

6 ulasan:

  1. Walaikumsalam.. bole je gitu kakpb.. tulis masa terluang je

    BalasPadam
  2. Salam kak Pb.. biar tenggelam timbul kak.. jgn tenggelam terus.. tun pun sgt bizi dan xsempat nk selalu tgk blog, tp sayang la kalau tutup terus. tun xde instagram..huhu

    BalasPadam
  3. Mia pun gitu kak ... klu ada masa terluang baru dapat update, klu x blog terbiar gitu jak :)

    BalasPadam
  4. Salam Kak Zana...masing2 sbk ..ada tanmggungjwb yg perlu dibereskn
    Lpg2 blh update..tau jgk kitaorg perkembangan diri kak zana

    BalasPadam
  5. jangan stop kak, jarang update takpe...at least ada jugak cerita :)

    BalasPadam
  6. Assalam kak zana..tq follow Emi...emi follow balik...:)

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)