my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Letsmasak

Salam sejahtera sahabat yang kakpb sayangi....

Update ringkas je hari ni, harap semuanya sihat ye. Ok, dah lama kakpb nak update pasal ni tapi asyik tertangguh je. Alasan biasa, sibuk dan sibuk....hehe...

Taknak bebel panjang, korang dah follow IG Letsmasak? Senang nak masak apa2 boleh refer kat sana. Mana yang takde instagram boleh tengok kat SINI. Mana yang ada blog, takde pun takpe, boleh letak widget dia kat blog setelah register nama disana.

Contoh widget yang kakpb dah letak ada bawah2 entry ni. Rajin2kan jari tu scroll ye adik-adik sayang!


5 ulasan:

  1. kakcik adalah antara yang terawal ikuti instagram Let'smasak ni...tapi kakcik tidak menyumbang apa2 resepi pun... :)

    BalasPadam
  2. dah gi nengok lets masak tu.. menarik.. Nurul dah letak dlm list blog Nurul.. thanks :)

    BalasPadam
  3. salam kak pb.. wahh.. xpernah dgr pasal lets masak tu.. nnti nk tgk

    BalasPadam
  4. All the best ye, masyuk betul hadiah yang ditawarkan :-)

    BalasPadam
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)