my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Cuti berblog

Kakpb akan bercuti seketika dari menulis blog sehingga mood kembali ok. Tiada apa2 masalah, cuma letih, tiada masa, sibuk dengan urusan keluarga dan keadaan yang tak mengizinkan.

Terima kasih pada yang sudi meneroka blog usang kakpb ni. Insyaallah akan update bila ada masa. Bagaimana pun kakpb selalu ada di fb untuk dihubungi jika ada yang ingin berhubung.

Selamat bercuti dan jaga diri serta keluarga......salam sayang untuk semua.

7 ulasan:

  1. selamat bercuti berehat .Saya pun baru je cuti berblog sebulan tp disbbkan sy yg tak sihat.Ni baru nk mula berblog balik

    BalasPadam
  2. selamat berehat...

    p/s sy ada attached emel kt blog akk ni sblm ke sabah. sy ggu jg kalau2 akk bls emel tu. sbb dgn cr tu je yg boleh sy pass no. tel. x mengapalah..insya allah akn dtg sy ke sn lg

    BalasPadam
  3. Tak apa kakak. Nanti ada masa boleh update pula. Best cuti sekolah bersama keluarga tercinta.

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)