my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

jom balik Kampong!!

Assalammualaikum,

Saat ni aku sedang berkemas luar dan dalam rumah ku sebelum melangkah kaki pulang ke semenanjung. Satu beg besar penuh kain baju dan 2 beg sandang. Ok la tu, ulang2 pakai selama 2 minggu di sana. Kalau tak cukup, boleh shopping kat KL.....hehe...bonus che abe kan ada?

Disana nanti aku tak pasti samada aku akan update blog ke tak sebab kami tak bawa pulang komputer riba. Tak larat nak pikul kehulu kehilir. Dah la nanti buka puasa kat airport. Ada kesempatan aku akan update dari rumah kakak atau guna handphone (belum pernah buat lagi)

Tapi.....aku sibuk2 nak update, ada ke orang 'kisah' aku update ke tak?

Selamat kembali ke kampung teman2 blogger sekalian, hati2 bawa kereta kerana ada insan tersayang di samping kamu!!

1 ulasan:

  1. selamat pulang di hari raya.semoga selamat pergi dan pulang..selamat hari raya!
    http://nizamullah.blogspot.com

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)