my best friend forever

iklan nuff

banner

Kelab Blogger Ben Ashaari

Sila godek

Memuatkan ...

Wordless Wednesday : Sabah mari


Hari pertama mencuba....
Rasa jeli gamat pun ada...

14 ulasan:

  1. Kakcik belum cuba makan collagen lagi. :)

    BalasPadam
  2. mesti murah jer Kak Zana beli kat sana, kan..

    BalasPadam
  3. Sekarang ni kat pasar malam pun dah banyak dijual yang rare camtuh...

    BalasPadam
  4. kolagen ke??sedap ke??iman tgk akk iman mkn nk muntah la

    BalasPadam
  5. dah cuba collagen yg tgh hot skrg ni... tp tak lalu nak makan, sekali je try.x berani haihh. hahaa, buat masker je mampu.. macam mana lah nak sihat kan kalau takut nak makan. ishh

    BalasPadam
  6. salam akakkkk cayang...
    kt rumah ucu ni rumpai laut/collegen ni dah ada cumanye belum sempat nak rebus lagi...
    tengoklah kalau k.zana dah makan n kulit semua dah tegang terpaksalah ucu gagahkan jugak merebus benda alah ni...

    BalasPadam
  7. wah2.. lepas ni kompom tegang kulit muka. hihi

    BalasPadam
  8. Kakak belum pernah mencuba lagi Zana. Boleh telan tak? Ada yg kata kena campur jus baru sedap.

    BalasPadam
  9. apa pulak ni kak?....kakak nanti kita ke Sabah ajak akak teman jalan2 ye...nantilah bila dah cukup budget...hehehe

    BalasPadam
  10. dah try makan,tapi naik gegata..maybe allergic kot

    BalasPadam
  11. camne rasanya tu kak..x pernah cuba lg nie..

    BalasPadam
  12. teringin nak cuba tp takut tak lalu nk telan hehe

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)