my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Wordless Wednesday : Sabah mari


Hari pertama mencuba....
Rasa jeli gamat pun ada...

14 ulasan :

Kakcik Nur berkata... [Reply to comment]

Kakcik belum cuba makan collagen lagi. :)

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata... [Reply to comment]

mesti murah jer Kak Zana beli kat sana, kan..

azieazah berkata... [Reply to comment]

Sekarang ni kat pasar malam pun dah banyak dijual yang rare camtuh...

Budak Kampung berkata... [Reply to comment]

kolagen ke??sedap ke??iman tgk akk iman mkn nk muntah la

Cik Merah berkata... [Reply to comment]

dah cuba collagen yg tgh hot skrg ni... tp tak lalu nak makan, sekali je try.x berani haihh. hahaa, buat masker je mampu.. macam mana lah nak sihat kan kalau takut nak makan. ishh

Ucu Faridah berkata... [Reply to comment]

salam akakkkk cayang...
kt rumah ucu ni rumpai laut/collegen ni dah ada cumanye belum sempat nak rebus lagi...
tengoklah kalau k.zana dah makan n kulit semua dah tegang terpaksalah ucu gagahkan jugak merebus benda alah ni...

tun_telani berkata... [Reply to comment]

wah2.. lepas ni kompom tegang kulit muka. hihi

Sue @ Nenie berkata... [Reply to comment]

Salam...ohhhhh sedapnya

Kakzakie berkata... [Reply to comment]

Kakak belum pernah mencuba lagi Zana. Boleh telan tak? Ada yg kata kena campur jus baru sedap.

Rapunzeel Cikilolo berkata... [Reply to comment]

wah. cantikla kulit lepas ni :)

Ummiarissa Mahdi berkata... [Reply to comment]

apa pulak ni kak?....kakak nanti kita ke Sabah ajak akak teman jalan2 ye...nantilah bila dah cukup budget...hehehe

Hayati Harun berkata... [Reply to comment]

dah try makan,tapi naik gegata..maybe allergic kot

zila norazila berkata... [Reply to comment]

camne rasanya tu kak..x pernah cuba lg nie..

yatt berkata... [Reply to comment]

teringin nak cuba tp takut tak lalu nk telan hehe