my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

mengong!!

ARRHHH.........TENSIONNNNN...........


Dah seminggu tak boleh upload gambar kat blog.......

apa dah jadi ni?

BOSANNNNNN.......

2 ulasan:

  1. salam,

    pelik jugak tu. sy tgk blog akak dah seminggu tak update, pastu tetiba hari nie kuar thread mengong - 5 days ago? uik?? how come tak kuar kt my blog? ingat akak balik cuti..tu yg senyap.

    well hopefull akak punyer problem will settle very soon

    BalasPadam
  2. entry 'mengong' tu dah lama taip tp x boleh post. hari2 akak cuba hinggalah tadi baru boleh.....
    lps tu cuba upload gmbr2 kt Ranau tempohari, boleh.....bila dah tulis segala kisah dlm tu, tak boleh publish....penat tau, sakit ati lg....

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)