my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Buntu!!

Assalammualaikum semua. Lama tak update blog. Buntu kepala otak ni atau bahasa lainnya 'blur'.......beberapa hari ni akak rasa macam malas berfikir pulak. Entah apa yang akak nak tapi tak dapat. Atau mungkin kebosanan melanda dalam rumah ni......ye la....cuti2 Malaysia orang pergi bercuti sana sini tapi akak kat sini masih keluar masuk dapur dan bilik komputer.

Kalaulah akak ni loaded, confirm dah terbang ke London, Phuket, Indonesia dan ntah mana2 lagi. Tapi akak pun sedar diri tau, takkan nak minta yang bukan2 dengan hubby. Mau migrain dia!!

Lagi beberapa minggu kami akan pulang bercuti di semenanjung. Rasa happy ada, rasa tak happy pun ada. Walaupun kat sini akak tinggal dirumah orang (sewa) tetap seronok berbanding bila kita kena bermalam dirumah saudara mara. Bukan akak nak kata layanan tak bagus tapi faham2 sendiri. Kebiasaan yang biasa kita lakukan dirumah, tak dapat kita lakukan bila berada di rumah orang lain. Rasa kekok, tak selesa, tak lengkap dan sebagainya. Bagaimanapun akak tak kisah sangat sebab setiap kali balik semenanjung, banyak tugasan yang kena diselesaikan sebelum balik.

Jadi bila disana nanti, tak sempat la kepala akak ni nak 'buntu' sebab banyak kerja.  Harap2 tak jadi stress pulak!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)