my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Petua Makanan Sunnah





Kakpb sibuk, puasa lagi.....
Jadi layan ler video yang dishare dari kawan ni....
Rasa macam dah terlambat nak ikut amalan tu tapi ibu2 muda yang lain, bolehlah amalkan ye...
Walaupun agak sukar nak mulakan. Namun banyak kelebihan dan kebaikkannya.
Setakat ni kakpb biasa amalkan minum madu cuka apple atau madu lemon saja selain daripada produk kesihatan yang ada di pasaran sekarang. Setiap pagi segelas air suam dengan madu, sebelum sarapan sesudu Pearl White dan malamnya sebelum tidur ambil suppliment lagi.
Harapnya cukup untuk tubuh kakpb yang semakin meningkat usia ni....

nota : kakpb share dari whatsapp seorang teman...

10 ulasan:

  1. sy skrg cuba2 minum omega merah tu.. hehehe.. hrp leh maintain laa.. asek amek minuman 3 in 1 jer

    BalasPadam
  2. tak boleh bukak pulak video tu kak pb

    BalasPadam
  3. macam best je pearl white tu :D

    BalasPadam
  4. akak ni pesen tak konsistan dgn makanan kesihatan zana.org jual akak beli..esok org lain jual akak beli lagi..sampai tak tahu yg mana satu elok.skrng tengah mkn Pamoga pulak..hurmmm

    BalasPadam
  5. @Ann Ishak oh ye? Sebab dah checked, OK je...

    BalasPadam
  6. @Nurul Hidayah
    Bagi akk ok dah, sedap n mampu bell.

    BalasPadam
  7. @kakyon
    Zana pun sama juga kakrose....kaki mencuba :)

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)