my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Kuih raya KLCC


Suka sangat dia dapat posing kat KLCC. Dah bertahun tak jejak sini, kali terakhir masa dia tadika agaknya. Kami pun masa di semenanjung dulu bukan suka sangat shopping disini, kakak je yang suka.

Sebab apa tak berapa suka, terlalu ramai orang. Disebabkan raya juga agaknya sesak. Kakpb cari kasut anak dan seluar jeans dia je. Mulanya kat butik Converse, tak berkenan. Lalu depan DC......terus dia lepak situ sampai jumpa kasut yang dia suka. Sayangnya size tak kena dengan apa yang dihajati. Ambil jugalah sebab di KK takde butik kasut ni. Kopaklah poket ibu sebab kali ni ibu yang belanja kasut.

Lepas kasut, turun ground floor. Kakak dah shopping kuih raya dia. Tinggal kakpb memilih. 3 bekas RM100. Mahal kan? Kalau buat sendiri boleh dapat banyak. Tapi apa nak buat, malas punya pasal, rasakan laa......kakak dah biasa beli dengan jenama ni, memang terbaik biskut dia. Besar, bersih dan sedap. Tidak mengecewakan, kira berbaloi keluar duit kita.




Beli 3 bekas je, ingat nak buat makan2 sendiri sebelum balik KK. Balik sana nanti dah takde siapa datang rumah. Kita pun tak lalu nak makan bila sorang2.


Blueberry tart roll tu mengancam tekak kakpb betul, nak merasa....tapi tak ingat bila malam.

4 ulasan:

  1. wahh.. mahal nyer biskut raya.. sama harga ngan coloured contact lense.. hihi... selamat hari raya kak..

    BalasPadam
  2. perrghh bleh thn harganya pdn la dgn tmpt nyer kan kak..tp kalu sedap, $$ blkg kira ;-)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum....
    Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri. Semoga bergembira disamping keluarga tercinta. Maaf zahir & batin =)

    BalasPadam
  4. mahalnya biskut raya tu..kalau sedap tak rasa rugi membeli..

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)