my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Wordless Wednesday : Raya 2013

 Nasi ayam, lodeh kering, durian crepe, cheese tart, kek mentega


 dirumah adik kakpb, ni separuh je.....yang lain ada yang dah balik

 menangis konon...sebenarnya berlakon.....

sedondon ayah dan anak

Nak muntah ek? kejap eh.......gi ambik mangkok!!
maaf kalau menyampah tengok lakonan kami...

7 ulasan:

  1. Meriahnya. Yang penting makanan tu best sebab saya suka durian crepe.. Buah durian dah ada balik ni. Boleh la menggeleng kulit crepe.. LOL

    BalasPadam
  2. kena ada drama pagi raya time salam2 tu hehhe

    BalasPadam
  3. cantik baju kak pb..
    slmt hari raya kak.. maaf zahir & batin dari sy ye..

    BalasPadam
  4. cantik tema grey, kan.. warna yg mewah sebenarnya kalau pandai cara yang menggayakannya..

    BalasPadam
  5. Biasalah sesi bersalaman ni...macam2 drama ade...hehe

    BalasPadam
  6. ha... special betol raya ada durian crepe lah.. cantik tema grey metallic ye..

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)