my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Assalammualaikum...

Hari ni kakpb puasa, insyaAllah jika tiada aral melintang. Blog walking kejap tadi singgah blog Pokok Manggis Depan Rumah dan terasa nak join pula. Biasalah kalau dah mata ni nampak duit...duit..kan? Tapi bukanlah sebab utamanya duit, saja suka2 nak join. Ada rezeki, kita terima, takde....pun terima juga...hehe.

Segmen ini  sebelum telah dibuat pada tahun 2012 dan terbuka pada 100 blogger pilihan. Kini ia telah dibuka semula atas permintaan ramai dan menurut panganjur lagi "baki wang masih banyak perlu diberikan pada blogger, maka dengan rasminya program ini telah dibuka semula pada 2013".<<copypaste dari blog Pokok Manggis Depan Rumah

Kakpb copy paste dari BloggerWanita

 Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Apa yang perlu dilakukan?
  • Program Wang Tunai RM5000 ini hanya dibuka untuk 100 blogger terawal yang berdaftar sahaja. TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER.Cara berdaftar adalah  rakan blogger hanya perlu buat post tentang program RM5000 dan linkkan ke laman post ini dengan tajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”. Sila nyatakan link URL post tersebut di ruangan komen di SINI
  • Blogger-blogger yang terpilih akan bersaing sesama mereka untuk menjadi Top 10 Referrrel ke blog ini iaitu 10 blog yang membawa trafik tertinggi ke blog BloggerWanita.com dengan mengikut pengiraan Google Analytic.
  • Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya.
  • Terbuka kepada semua warga Blogger di Malaysia, tidak kira lelaki atau perempuan dan tanpa mengira status pagerank atau Alexa Rank.
  • Bayaran wang tunai akan dibayar pada setiap bulan ke akaun Maybank secara online. Bank lain masih diterima jika tidak memiliki akaun Maybank.
  • Program RM5000 adalah fasa pertama yang akan dilancarkan pada 1 April 2012 sehingga RM5000 tercapai untuk diberikan kepada blogger. [MASIH BERJALAN ]
  • Rakan blogger boleh menggunakan banners yang disediakan DI SINI untuk tujuan promosi. Tidak dibenarkan menggunakan iframe atau apa-apa script yang boleh menipu trafik.
  • Pihak penganjur berhak untuk menukar syarat pada bila-bila masa jika perlu sahaja.
  • Tambahan:
  1. Bayaran akan dibuat hanya setelah jumlah wang tunai terkumpul Rm5 atau lebih bagi memudahkan proses pembayaran.
  2. Pastikan top referrel menghantar butir bayaran seperti Nama Penuh, Email, Bank dan No akaun ke Bloggerwanita@@gmail.com
  3. Semua blogger yang menyertai program ini WAJIB berdaftar sebagai Rakan VIP Bloggerwanita.com bagi memudahkan info terbaru tentang program ini disampaikan dan juga mudah membuat follow up kepada peserta dan pemenang.
    Daftar rakan VIP sekarang!
Penaja bagi Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger adalah BloggerWanita.com.

10 ulasan:

  1. Masih 'valid' ke Zana?

    Kakcik tengok macam tahun 2012 je. Masih berjalan sampai sekarang ya? :)

    BalasPadam
  2. Rasanya dah lama program ni...masih ada lagi ke?

    BalasPadam
  3. salam
    Ramai yg komen tu..cam ne ni?

    BalasPadam
  4. Date ni valid lagi zana..kalau still memang best..

    BalasPadam
  5. bukan dah lame ke ?? valid lagi ke ?

    BalasPadam
  6. salam
    Terima kasih info terkini..rasanya nak join..

    BalasPadam
  7. Valid lg ke?. Penganjur tu pun mcm dah lama tak update entry je Kak?.

    Anyway, Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin Kak Zana, lama saya tak jenguk sini.

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)