my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Bertemu blogger KBBA, Papa Blogger dan FatihahFazlin

Entry ni dah lapuk sebenarnya. Perjumpaan dengan blogger KBBA hari ahad lepas tapi tak sempat nak update. Baru hari ni terhegeh-hegeh nak cerita....hehe...

Plan asal di whatsapp nak jumpa diluar, kedai makan je. Kakpb dan cikgu fahmi kebetulan free. Blogger yang nak joinnya 2 orang je....haha...plan bagai nak rak!! Kalau jumpa di restoran, paling lama pun satu jam je melepak situ. Lebih-lebih nanti tuan kedai jeling marah pulak.

Fikir punya fikir, kakpb cadangkan buat perjumpaan dirumah saja. Plan masak laksa johor sebab kebetulan ada barangnya. Gorengkan karipap dan puding karamel yang dah sedia ada dalam peti. Cukuplah....

Akhirnya 8.30 malam kami berkumpul dirumah. Iaitu Papa Blogger Azmi dan FatihahFazlin/Nik.
Sambil makan sambil borak, tak sedar jam hampir 10.30 malam. Pelbagai cerita yang kami kongsi, tak terasa pun sedangkan baru je bersua muka. Kena pula cikgu fahmi yang ramah tamah bergabung dengan Papa Azmi yang becok dan lawak orangnya.

Maaflah kakpb takde gambar nak share. Ada gambar tengah makan tapi nampak macam gelojoh je....haha....Azmi jangan marah sebab gambar tu berleluasa di whatsapp!! Kakpb takkan masukkan dalam blog kerana teramatlah handsome!

Akan datang kita gathering ramai sikit tau......

8 ulasan:

  1. uhhu .. best ! belum ada msa dpt jumpa depan depan heheh :)

    BalasPadam
  2. Hehehehe... Becok ye... Hehehe kena ngan org yg borak becok la... Apa apa pon mmg sedap

    BalasPadam
  3. menarik sekali sekala gathering macam nii.

    BalasPadam
  4. Bestlah ... si azmi dah sebut2 tentang laksa johor kak zana tu... bila nak jemput Mia pula ... hehe

    BalasPadam
  5. Hehhe.. gambar nik tak gelojoh kz. Abg azmi je..

    BalasPadam
  6. bestnyaaa gathering.... jeles wokey.. ^_^

    BalasPadam
  7. Salam hujung minggu....Salam ukhuwah d..ari BUNDA

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)