my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Selamat panjang umur utk AKU

Salam Sejahtera....

Selamat HARI LAHIR untuk aku.........moga rumahtangga ku aman damai, bahagia selamanya.

Tiada sambutan meriah seperti artis atau surprise birthday cake macam orang lain, tapi aku tak kisah.

Apa yang penting, orang yang ku SAYANG ada di sisi saat2 aku dalam kesusahan atau senang.



'orang sebelah' belanja makan McDonald pepagi tadi..........dating berdua je tanpa anak sebab dia sekolah pagi. Jadi la......daripada takde (bak kata Rashid Sibir)

Terlanjur dah ada entry pasal birthday ni, aku nak ucapkan Happy Birthday juga pada teman2 blogger yang berbintang Libra seperti CHERYNA (13hb lepas) dan juga pada famili yang sama bintang dengan ku seperti Mak mertua dan adik ipar ku.


Malam nanti kata hubby nak belanja makan lagi kat luar. Tengok la kalau aku ada mood. Aku ni jenis yang malas nak melepak malam2 kat luar. Bagaimanapun aku nak ucap terima kasih kat dia. Ini pun dah cukup sempurna. Alhamdulillah.

10 ulasan:

  1. hepi befday 2 u..moa dimurahkan rezeki slaluu...

    BalasPadam
  2. heppi befday kak zana..semoga dimurahkan rezeki dan berbahgia selamanye..:) Aminnn

    BalasPadam
  3. Selamat Hari Lahir kak zana..
    moga panjang umur..murah rezeki..dan berbahagia dengan orang tersayang di sana :)

    BalasPadam
  4. kak zana,happy besday to you.semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

    BalasPadam
  5. Selamat ulang tahun buat zana. Semoga terus dirahmati Allah SWT

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum...Selamat Hari Lahir Semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan sentiasa dirahmatiNya amin...

    BalasPadam
  7. Selamat Hari Lahir...
    Moga dipanjangkan umur
    n Dimurahkan rezeki..amin

    BalasPadam
  8. Selamat Hari Lahir kak,
    Semoga dimurahkan rezeki
    Beroleh kesihatan yang baik
    dipermudahkan segala urusan baik di dunia mau pun di akhirat, InsyaAllah. Amin.

    BalasPadam
  9. salam kak zana

    selamat hari lahir kak zana...maaf baru hari ni nak wish..kebetulan pulak ya tarikh lahir akak sama tarikh arwah abah meninggal

    kak zana dok area mana kat sungkai tu entah2 kita bau2 bacang..

    BalasPadam
  10. Terima kasih atas ucapan teman2 semua. Moga persahabatan kita berkekalan hendaknya, amin.

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)