my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Buku baru....


20hb Oct......
Semalam, selepas open house di rumah kawan suami, kami terus ke Alamanda. Hari dah petang, hajat nak masuk kedai buku disana. Cari punya cari, tak jumpa buku yang suami ku inginkan. Mungkin baru iklan di tv tapi tiada di kedai lagi.

Alang-alang dah sampai kesitu, aku tangkap satu buku masakan drp Chef Anuar. Dalam kepala ni, harap-harap adalah resepi yang aku inginkan. Tak sempat sampai rumah, kat food court tu juga aku selak buku masak. Ada tiga jenis resepi, cara buat pai, puding, biskut dan ada juga kek.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)