my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

From JAPAN with TULIP

Salam Sejahtera....

Dah beberapa hari teman blogger E-na suruh gantung frame pemberian dia ni kat blog. E-na jangan kecil hati ye........akak ni very d slow soal IT.
Terima kasih http://e-nalovelykitchen.blogspot.com/, kita baru je berkenalan, blog E-na pun ntah bila nak katam baca. Kalau nak tengok aku laju je klik blog korang, letak la gambar kek ke, kuih muih, desert........hehe....tak masak pun salin resepi jadi la!

Cantiknya bunga tulip u tu!! dari kamera sendiri pula......teringat masa akak di Tochigi, kenangan paling indah kat sana dengan kawan2 (masa tu tak kenal lagi dgn cik abe kita) Tapi kita takde kamera canggih macam zaman sekarang ni. Berpuluh2 beli film. Jumpa benda pelik sikit, ambik gambar. Sekarang ni album terperap bersusun dalam almari. Bila kemas2 rumah, terjumpa......selak balik kenangan lama.
Syahdunya

nota: bila pulak aku nak bagi kwn2 award?
tak reti la.....ada sesiapa boleh ajar?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)