my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Fengsan!

Anak bujang hantar rumah opahnya - ibu rihat sikit hehe..

Kain baju dah panggil minta di gosok dua bakul

Dapur melambai - bila ko nak masak ni?

Si arnab minta di belai -  ibu busy la yang!

Simen kat garaj minta di jirus...
Ibu pun fengsan....demam weh!

11 ulasan:

  1. Zana... kakak dah email.

    Hantar aje ke dobi kain-baju tu zana. Kakak masa hujan tak henti kakak hantar dobi - cuma telekung aje kakak cuci sendiri.

    BalasPadam
  2. Hehe... Tulah yg mls.. Bl brjalan sonok jer.. Bila da balik, rasa runtun hati.. semua nk knr uruskn..

    BalasPadam
  3. Hehe... Tulah yg mls.. Bl brjalan sonok jer.. Bila da balik, rasa runtun hati.. semua nk knr uruskn..

    BalasPadam
  4. Aslmkum k.Zana. bila balik bercuti gitulah xtvt di rumah yg menunggu...buat pelan2...jgn fengsan dulu....hi...hi...

    BalasPadam
  5. @Cik Bahgia a.k.a Zet
    nak buat macam mana kan? tanggung sendiri ler..hehe

    BalasPadam
  6. @Mamasya
    waalaikumsalam....hampir pengsan, demam satu bdn ni dibuatnya.

    BalasPadam
  7. jangan pengsan kak...hehe..

    BalasPadam
  8. Klu saya, time desperate gi hantar gosok kat dobi.. upah gosok RM1 sehelai (tp baju basuh sendiri kat rumah).

    ZZzz... ngantuk la Kak Zana.. dh mlm baru mampu nk blogwalking ni.. nitee.

    BalasPadam
  9. Sian akak... mesti penat lagi.. Kalau tak larat, jangan dipaksa.

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)