my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Join SEGMEN Bloglist Pokok Manggis Depan Rumah





Ringkas saja update kali ni sebab kakpb nak ke Kelantan pula pagi ni. Sebenarnya kakpb takde masa langsong nak blog walking tapi gagahkan diri juga sekejap. Untuk tidak menghampakan Pokok Manggis Depan Rumah, kakpb join juga la sebab syarat-syaratnya takde la susah sangat pun.

Jom kita meriahkan segmen PMDR ni....klik link di atas tu ye untuk ke segmen beliau. Masih ada masa hingga 15hb Dis. ni.

Oh ye....kakpb takde fb untuk 'like'. Maaf sangat.

1 ulasan:

  1. Terima kasih join segmen saya akak. Tak apa tak like kat Fb. ok aje. :-)

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)