my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

testing

sign

Jadi kot........ok tak?

6 ulasan:

  1. salam kakzana...ok signature tu cantik tapi kalau tukar backgrond dia jadi hitam lagi cantik...

    kalau nak set signature tu supaya setiap kali nak buat post sign tu ada p Settings>>formatting>>Post Template masukkan koding signature tu dan save..so bila nak buat post nampak la sign tu

    BalasPadam
  2. Santek kak zana, sama cam makmi punya sign, siap lam kotak. Mcmana aaa, mau kasi hilang tu kotak. Diza tulung jawab...ngeh²..

    BalasPadam
  3. Andi...
    sama la akak buat tu....tp dia dok kat atas plak. masa nak post entry tu kena setting ke sign tu ke? ish2....leceh tul la...

    BalasPadam
  4. bila kita nak pos dia ada compose dan edit html sebelah kanan atas preview tu..kalau edit html nampak koding je tapi kalau compose nampak sing tu terus so bila nak mula taip post mula kt atas sing tu bukan kat bawah sing tu...

    BalasPadam
  5. wokeh sifu...

    thank you so much!

    BalasPadam
  6. kalau nak buang kotak tu kene ubah kat koding layout ..cuba find atau tekan CTRL + F copy pada koding ni border:1px solid #800040; pada 1px tukar kepada 0px so kotak tu pun hilang la tapi melibatkan semua imej post tau

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)