my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Terima kasih dan Sunway

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi...

Minta maaf pada teman2 yang jadi follower akak kerana sejak kes tsunami hari tu, line broadband slow sangat. Mungkin bukan itu penyebabnya, mungkin akak yang keletihan dan kekurangan masa mengadap laptop. Anak pula cuti sekolah, bosan takde kawan, dialah booking internet.

Akak nak ucap terima kasih kerana sudi follow blog akak yang tak seberapa ni. Dan kalau akak lupa nak follow balik, tolong ingatkan sebab biasanya siapa2 yang follow akak, akan akak follow dia pula. Adil la kan? Ada setengah orang tu marah kalau dia follow blog seseorang tu, then orang tu tak follow balik dia. Akak takde hal punya. Kekadang tu akak dah lama follow dia tapi selepas beberapa bulan baru dia perasan agaknya.

Bagi akak berteman di alam maya ni tak perlu kita paksa2. Biar secara ikhlas persahabatan tu. Tak jadi kudis pun kalau orang tak sudi dengan kita. Tapi kita seharusnya jangan mendesak, jangan perli dan perlu sabar. Kekadang teman kita tu terlalu sibuk, mana kita nampak keadaan dia, betul tak? Mungkin line dia bermasalah. Mungkin juga dia nak tengok sejauh mana kesetiaan kita sebagai sahabat di alam maya ni.

Pasal update blog ni, akak memang tak sempat nak cerita kisah2 kami di KL hari tu. Kisah menghantar anak mandi manda di Sunway Lagoon, kisah kami sesat barat dalam mall mencari tempat parking kereta.......huhu....sampai naik kejang lutut ni turun naik lif. Lepas ni aku cadang kat hubby, kita park je kereta kat mana2 lepas tu kita snap gambar. Sebab kalau main ingat je kekadang tak jalan. Apa nak ingat kalau dah memusing satu shopping mall berjam2, melainkan tempat tu kita dah biasa pergi. Ini tak........dah 3 tahun tak masuk......kampung sendiri pun boleh sesat, apa lagi tempat yang macam tu?

Jadi selingan kali ni gambar akak dengan hubby depan hotel anak kami menginap. Satu malam lima ratus lebih, takde la menarik sangat tapi akak tak stay situ. Pakcik dan makcik hubby menginap sana. Akak cuma hantar anak join mereka anak beranak je. Tak kuasa nak mandi manda bagai. Letih pun tak hilang dari Sabah hari tu.....

abaikan je baju akak tu kalau macam biasa nampak.....

gelak tengok patung2 binatang ni!!
hemmm....bergaya nampak?
sementara tunggu anak makan, berfoto di lobby hotel...

ruang tamu untuk tetamu tapi kami tak jejak pun......

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)