my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Apa khabar 'anak-anak bulu'?

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi...

Saat ini teringat anak-anak bulu kat rumah adik ku dan rumah kakak ku. Dah besar agaknya? Mesti dah pandai jalan sebab masa aku tengok dulu baru celik mata, jalan pun tak kuat lagi. 



aku lupa nama si comel ni, nakal sangat sampai susah nak di pegang....
nak ambil gambar pun susah, masa ni sakit mata agaknya....
bulu yang kembang kat tengkok, dah besar nanti lagi panjang bulunya...

alalala....jendolnya dahi! mata pun belum celik....

ni yang bongsu kot, kecik je......tapi mata dah buka tu....huhu...rupa budak nakal...


Ada lagi gambar dalam simpanan ku, kalau takde idea nak update blog, baru aku keluarkan.

4 ulasan:

  1. akak, meh la kasi sekor..dah lame einn mencari anak kucing...

    BalasPadam
  2. saya sgt sayangkan meoowww....!

    BalasPadam
  3. Einn...kalau nak kena tunggu akak balik semenanjung sb 'budak2'ni ada yg bela lagi..

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)