my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Takde rezeki kami....

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi...

Sedih la aku......
Che abe balik semalam lepas hantar anak kesekolah, tergopoh-gopoh masuk kerumah.
Aik? kenapa pula? Kata nak pergi bayar bill celcom?
Ni nak cite ni......
Ok apa dia, cecite...cecite....

Tadi saya malas nak masuk bandar, ingat nak terus balik. Lepas tu perut memulas sakit.
Kelam kabut cari petrol palm.........
Habis 'melepas' saya pun terus start kereta, nak balik ler.....
Dalam kereta nak call kawan......alamak aii!! telephone dengan jam tangan tinggal dalam tandas laaaa.....
Saya patah balik.....huhu....dah lesap daaa....

Adoi....nak kata apa? Memang takde rezeki la tu, walaupun dia patah balik cari kat tandas tadi. Lesap!!
Sekarang ni terpaksa guna handphone anak, handphone satu lagi pun patah. Ish.....laki aku ni kalau guna barang semuanya rosak. Nasib baik murah....

Itu handphone, belum lagi aircond kereta yang rosak kali ketiga. Mau terbang tiga empat ratus bulan ni.......sabo je la....

2 ulasan:

  1. Hmm.. Zana

    nk wat camana kan, dah bukan rezeki kita, kena redha la..
    insyaallah kita akan dpt yg lebih baik

    BalasPadam
  2. Nieza...insyaAllah, mungkin juga ada 'hutang' yg belum settle.

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)