my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Stacy datang?

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi...

Dua hari ni aku sakit2 je, sakit badan, sakit tapak kaki, sakit perut........kepala je tak sakit. Sakit-sakit.... selera macam biasa, tetap maintain nak makan....hehe...

Minggu ni cuti 1 Mei, hari buruh.....seronok la cikgu cikgi kan? Terutama hubby ku tu, kalau boleh nak cuti tiap-tiap minggu, tak cukup sabtu dan ahad yang dah sedia ada. Cuti lama-lama pun memerap kat rumah, boring juga. Keluar jauh sikit dari rumah, perlukan kos yang banyak pula. Macam ni, piknik belakang rumah je jawabnya!

Aku ni sejak kahwin, lama betul tak pergi tengok konsert kat mana2. Masa bujang dulu, pantang ada konsert, bertemankan adik perempuan ku. Kami sanggup balik malam naik teksi sebab komuter takde sampai tengah malam. Betapa beraninya kami masa tu...........tapi mak memang tahu aktiviti kami dan dia tak menghalang. Kalau berpiknik tepi pantai, air terjun......memang dia tak bagi.

Cakap pasal konsert, kat area taman kami tinggal ni akan di adakan konsert dan karnival jualan. Artis undangan yang aku nampak adalah Stacy. Lain2 aku tak tau sebab muka Stacy je yang terpampang kat tiang2 letrik sepanjang jalan.

Kalau aku pergi, agak2 dapat tak bergambar dengan Stacy? Mungkin tidak........zaman kejar-kejar artis bagi ku dah berlalu. Biarlah anak ku pula yang ambil alih.

Aku hanya tumpang miming dengan Satcy je la......

4 ulasan:

  1. nak komen..nak komen...hahaha

    BalasPadam
  2. sabah kan.. best eh dpt jumpa stacy
    hehehhehee... xminat sgt stacy :P

    BalasPadam
  3. Nas...takde pegi jumpa Stacy, malas la...tengok tv lg best!

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)