my best friend forever

iklan nuff

banner

Kelab Blogger Ben Ashaari

Sila godek

Memuatkan ...

BANDUNG 2012

Assalammualaikum semua....

Orang lain entah berapa kali ke Bandung, kakpb dan famili baru ni merasa jejak Bandung. Sebelum ni kakpb pernah ke Medan dan Danau Toba saja. Itu pun tahun bila dah tak ingat...: Entry pendek je ye, lepas selesai memborong, kakpb update lagi....


21 ulasan:

  1. Assalam sis..seronokkan bercuti..

    BalasPadam
  2. saya tak pernah pegi sana pun kak, thailand pernah la.

    BalasPadam
  3. selamat bercuti..happy hapy bandung..

    BalasPadam
  4. Jauhnya Zana bercuti. Kakcik ni jangankan ke Bandung, pasport pun takde! ...

    BalasPadam
  5. Selamat bercuti kak!
    Saya tak pernah pegi Bandung lg..
    Kain baju kat sana murah2 kan..
    3 kali ganda harga sini.
    Borong kak jgn tak borong.. hehe.

    BalasPadam
  6. Oh... kakak ingatkan zana balik semenanjung kisahnya dah berada di Bandung.
    Minum air bandung zana hihi...

    BalasPadam
  7. jauhnya akak bercuti....best jer kan???

    BalasPadam
  8. Wah bestnye k.zana g bandung......yoping byk2 buk

    BalasPadam
  9. Borong banyak2 kat Pasar Baru ye Zana....

    BalasPadam
  10. adda yg keja travel agency ni pun belum smpai bandung...hihihi

    BalasPadam
  11. Wah jauhnya Kak Zana bercuti.. Bilalah nak bercuti ke Bandung.. Akak mesti borong kain kan... Enjoy your holiday sis...

    BalasPadam
  12. Wah kak..kat tangkuban perahu tu..TK nak kesana juga nex week..tiap2 thn wajib ke sana..suka jjcm..

    BalasPadam
  13. borong zana jangan tak borong.pulang dari bandong nanti bawak balik barang berbondong bondong..heh

    BalasPadam
  14. Slmt bercuti ke Bandung k.Zana.
    slmt memborong sakan....siap duit juta-juta...hi..hi...

    BalasPadam
  15. biarlah org dah pegi berkali2 ke bandung...ucu ni lagi sades..jgn kan nk ke bandung..nk ke sabah pun susah...

    tapi kan ada seorang hamba Allah tu kan...dia pi penang dah lah tak ajak kita yg dok kt meru ni, siap tunjuk mee udang ketam gedabak lagi....kt sini siap announce nk soping sakan pulak dah...ni yg membuat ucu naik darah ni...hahahaha..

    kalau ada duit lebih2 tu beli2 kan lah utk ucu apa2 yg patut....hahahahaha (permintaan keramat ni.......)

    BalasPadam
  16. wah..bestnya.. saya tak pernah sampai lagi ke sini...

    BalasPadam
  17. tun xpenah pegi lagiiii!!! selalu time family tun gi brjalan tun xdpt cuti.. huk huk

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)