my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

BANDUNG 2012

Assalammualaikum semua....

Orang lain entah berapa kali ke Bandung, kakpb dan famili baru ni merasa jejak Bandung. Sebelum ni kakpb pernah ke Medan dan Danau Toba saja. Itu pun tahun bila dah tak ingat...: Entry pendek je ye, lepas selesai memborong, kakpb update lagi....


21 ulasan :

JUICY CAFE berkata... [Reply to comment]

Assalam sis..seronokkan bercuti..

yaqut hulaif berkata... [Reply to comment]

saya tak pernah pegi sana pun kak, thailand pernah la.

sal berkata... [Reply to comment]

selamat bercuti..happy hapy bandung..

Kakcik Nur berkata... [Reply to comment]

Jauhnya Zana bercuti. Kakcik ni jangankan ke Bandung, pasport pun takde! ...

Mummy Akmar berkata... [Reply to comment]

Bestnya bercuti ye

Miss Mirror a.k.a Sam berkata... [Reply to comment]

Selamat bercuti kak!
Saya tak pernah pegi Bandung lg..
Kain baju kat sana murah2 kan..
3 kali ganda harga sini.
Borong kak jgn tak borong.. hehe.

Kakzakie berkata... [Reply to comment]

Oh... kakak ingatkan zana balik semenanjung kisahnya dah berada di Bandung.
Minum air bandung zana hihi...

zila norazila berkata... [Reply to comment]

bestnya kak..nak ikutt:)

pinky berkata... [Reply to comment]

jauhnya akak bercuti....best jer kan???

Rapunzeel Cikilolo berkata... [Reply to comment]

wa... cuti-cuti malaysia :)

rostina76 berkata... [Reply to comment]

Wah bestnye k.zana g bandung......yoping byk2 buk

Amie berkata... [Reply to comment]

Borong banyak2 kat Pasar Baru ye Zana....

adda syuhada berkata... [Reply to comment]

adda yg keja travel agency ni pun belum smpai bandung...hihihi

Nur-nba berkata... [Reply to comment]

Wah jauhnya Kak Zana bercuti.. Bilalah nak bercuti ke Bandung.. Akak mesti borong kain kan... Enjoy your holiday sis...

TK berkata... [Reply to comment]

Wah kak..kat tangkuban perahu tu..TK nak kesana juga nex week..tiap2 thn wajib ke sana..suka jjcm..

Kak yon berkata... [Reply to comment]

borong zana jangan tak borong.pulang dari bandong nanti bawak balik barang berbondong bondong..heh

Mamasya berkata... [Reply to comment]

Slmt bercuti ke Bandung k.Zana.
slmt memborong sakan....siap duit juta-juta...hi..hi...

Ucu Faridah berkata... [Reply to comment]

biarlah org dah pegi berkali2 ke bandung...ucu ni lagi sades..jgn kan nk ke bandung..nk ke sabah pun susah...

tapi kan ada seorang hamba Allah tu kan...dia pi penang dah lah tak ajak kita yg dok kt meru ni, siap tunjuk mee udang ketam gedabak lagi....kt sini siap announce nk soping sakan pulak dah...ni yg membuat ucu naik darah ni...hahahaha..

kalau ada duit lebih2 tu beli2 kan lah utk ucu apa2 yg patut....hahahahaha (permintaan keramat ni.......)

boni kacak berkata... [Reply to comment]

wah..bestnya.. saya tak pernah sampai lagi ke sini...

tun_telani berkata... [Reply to comment]

tun xpenah pegi lagiiii!!! selalu time family tun gi brjalan tun xdpt cuti.. huk huk

Rohah berkata... [Reply to comment]

seronoknya bercuti..