my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Wayang : TaKen 2 dan SKYFall

Assalammualaikum semua, maaf kakpb tak sempat update beberapa hari ni. Agak sibuk dengan tempahan karipap frozen dan kakak sekeluarga pula datang mengikut abang ipar yang outstation di Tawau. Sebelum balik semalam (khamis) mereka bermalam di LeMeridien Hotel.

Kakpb tengok wayang khamis petang hari tu. Skyfall, cerita james bond ni kami tengok di Suria Sabah adalah tayangan hari pertama. Ingatkan orang tak ramai, rupanya hampir penuh juga seat tu. Cikgu Fahmi beli tiket online, terkejar-kejar dia balik sekolah terus masuk panggung. Kakpb dah siap2 tunggu di sana dengan anak bujang. Mulanya hati tak berapa minat nak tengok tapi ikutkan juga. Biasalah orang lelaki memang minat cerita macam ni.

Tapi bila starting dia pun dah suspen, menarik, lagu best......mata kakpb pun naik bolat!! Hingga akhir cerita kakpb rasa macam tak puas tengok. Kakpb suka dialog dalam cerita ni. Ada lucu dalam keseriusannya.

Korang kena pergi tengok!!

Taken 2, kakpb tengok beberapa minggu lepas. Lupa nak update. Kisah yang agak menarik walau dah banyak cerita tentang penculikan. Ahh...lupa la pulak. Mungkin sebab banyak sangat peritiwa berlaku dalam kepala otak ni.....:)

6 ulasan :

ZalinZalina berkata... [Reply to comment]

lama dah saya tak tengok wayang...dulu selalu gak bawak anak2 tengok citer kartun...kalau nak tengok jamesbond ke filem aksi ke kena tengok berdua dgn husben aje tapi tu pun sebab masa tu ada bibik...

Teringinnya saya nak ke Sabah :)

sal berkata... [Reply to comment]

SEdPNYa karipap frozen..

boni kacak berkata... [Reply to comment]

wah..dah ramai cakap best ni... nak kena tengok juga ni...

Nur-nba berkata... [Reply to comment]

Nur tengah layan drama "Adam dan Hawa".. :)

intanfirdaus247 berkata... [Reply to comment]

best ke kakpb ? nak kena g tgk nih.hhehee

QA's ~ mamapapa berkata... [Reply to comment]

dh 4thun tak g tgk wyg..kesiankn?ehehee!!!