my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Kuala Perlis pula:-)

Sekarang....kakpb dan keluarga berada di Kuala Perlis pula kerana menghantar adik ipar ke UITM. Tadi pagi bertolak dalam pukul 8.30 pagi, sampai pukul 4.30 pm kerana cikgu fahmi tak biasa drive ke utara. Kena berhenti call adik dia yang dah biasa area sini,  nasib baik jalanraya sini senang  dengan signboard  yang jelas.

Kakpb menginap di Hotel Putra Brasmana, dekat dengan jeti Kuala Perlis. Entah tahun bila jejak sini, dah lupa.  Esok nak jalan2 sekitar sini, Langkawi tak dapat pergi kot walau sebenarnya dalam perancangan. Insyaallah, lain kali boleh pergi.Hotel ni agak selesa tapi kecil. Nanti kakpb cerita lagi ye sebab keletihan ni. Perjalanan dari Kelantan lebih kurang 8 jam, punggung rasa kebas, pinggang lengoh dan perut berkeroncong.


8 ulasan:

  1. selamat menghantar sambil berjalan...

    BalasPadam
  2. aritu zila ke kuala kedah jew kak,x sampai kuala perlis..tggu ank sdara konvo sampai jgk la kesitu nnt..:)

    BalasPadam
  3. macam ni baru betul cuti2 Malaysia.. dari utara sampai selatan, dari timur sampai barat.. Kak, sy bagi no phone kat sini.. lenguh main kejar2 ni, hehe.. 012-7799705

    BalasPadam
  4. wah..seronoknya..berjalan sakan ye..hehehehe

    BalasPadam
  5. x pernah lagi kesana...teringin jugak

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum kak Zana..wah2 seronoknya kak zana berjln sakan yea. banyak ke shopping di bandung? alang2 dh sampai sana terus je ke langkawi..:))

    BalasPadam
  7. Wah..jauh berjalan tuh..enjoy your trip everywhere..
    Have a nice time!

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)