my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Tun Telani's 1st Giveaway - My Favourite Food

Tengok gambar buku ni je dah bersemangat nak join GA adik Tun kakpb ni. Dalam pada busy tu, sempat pulak dia buat GA. Kakpb je yang belum buat. Takde idea, takde masa (bukan takde, manjang je tak nyempat) Sekarang ni pula tak sihat, ulser mulut ni buat kakpb rasa pening kepala. Sekali kena 3/4 biji dalam mulut ni haaa!! Amek kau! Malam tadi cikgu fahmi ajak makan bubur dan beli air badak. Mungkin sebab cuaca panas sangat kot.

Ok la...taknak cerita panjang. Selesai update ni, nak kedapur, nak masak awal. Awalnya? Yup....hari jumaat mereka ni balik awal, 11.30 dah kena siap. Kalau tak siap nanti nak ke sekolah agama si bujang tu daripada masjid, lapar pula dia.

My Favourite food? Alaaa...tun, banyak sangat kesukaan kakpb tau. Kalau fikir2 balik, masa kat semenanjung sana setiap minggu mesti kakpb nak beli taufu fa. Sukaaaaa sangat.....

gambar pinjam dari Shima
Tau tak? sebenarnya kakpb tak suka taufu fah ni dulu. Mula suka masa tinggal dengan makcik di JB, kakpb pernah kerja di sana dulu. Famili mereka wajib beli benda ni. Itu yang kakpb terikut2.

Resipi takde eh....gambar saja. Jadi sesiapa nak join GA Tun masih boleh lagi. Tarikh tutup 17hb Mac ni. Hadiah lumayan, tu foto kat atas tu....syarat dan terma boleh klik Tun 1st GA
Selesai!

9 ulasan:

  1. Kakcik teringin juga nak buat GA, tapi ilham tak datang... ;-)

    BalasPadam
  2. tak pnh buat GA....tp teringin nk joint tp sll terlepas....


    good luck kak...=)

    BalasPadam
  3. maaf sgt sis x sempat nak berkunjung ke sini...buka blog n fb sekadar update je..masa begitu mencemburui...mana dgn keje, rumah, anak2 suami dan hobi sendiri, rasanya 24h tak terkejor...nway e-na x pernah lupakan akak...bila gaknya kita boleh jumpa

    BalasPadam
  4. moga berjaya kak PB.. sama2lah kita ye.. hihi...semua suka dgn hadiah yg Tun tawarkan tu kan...

    kak.. tempat akak ni dekat dgan LD juga ke? moga kekacauan ni akan cepat selesai hendaknya..

    BalasPadam
  5. tq kak pb cayangg ^^
    ni feveret mama tun.. jd tun pun suka jugak. kalau pegi pasar malam mmg wajib beli.

    BalasPadam
  6. Ms sy kecik2, sy pgl taufu fa tu - tahu lembik. Hahahahah!

    BalasPadam
  7. Wahhh..dh join gak...kite je ketinggalan ketepi..tggu..ada masa lagi kan...nk pilih2 dulu my fav food ni...byk sgt..semua fav..heee..ulser x baik lg ek...byk2 minum air kosong...:-D
    Good luck tuk ga tu...muahhhahhahaha

    BalasPadam
  8. tau fuu faa..feveret akk jugak. klau gi pasar mlm mesti beli..

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)