my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Blog List Surirumah - siapa yang sudi?

Assalammualaikum,

Update ringkas je pagi ni....
Kakpb nak buat satu halaman untuk blog list supaya senang kakpb meround blog follower atau bukan follower.
Ada yang sudi?
Tinggalkan link di sini ye.....

Terima kasih sudi jadi teman kakpb yang tak vouge ni :)

14 ulasan:

  1. Wahhhh bagus tu.

    Selamat ber bW!

    BalasPadam
  2. Jgn lupa masukkn link ibuhani jugak ye.....hehehe....

    BalasPadam
  3. jom bw :D

    www.khairilmazri.com

    BalasPadam
  4. terima kasih kak!

    http://aniesandyou.blogspot.com

    BalasPadam
  5. blog tun dh tau kan.. hihi.. saje memeriahkan komen
    http://qurrataaayun.blogspot.com

    BalasPadam
  6. assalam..thanks sudi jenguk entry mama.. ;)

    www.mamanorlara.blogspot.com

    BalasPadam
  7. as salam! hye kak slmt berkenalan heee

    owhh ms sy ke TP tu sejukk..mgkin hjg tahun pns kot..sy br je gi CNY aritu hee :)

    hee mmg gila shopping kat sn kak..sy pnya habis 2k gak la..hihi

    my link : http://luvisus.blogspot.com

    BalasPadam
  8. nak letak juga.. hehehe

    www.bonikacak.com

    BalasPadam
  9. salam kak zana, ni nak tanya sebenarnya...saya ada tgk resepi lambchop kat blog azlita tadi, ada bahan sos perang dengan stok perang...kak zana tahu tak apa bahan ni?
    Anyway ini link saya www.my-mintroom.blogspot.com

    BalasPadam
  10. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. imbas sekali lagi kak...hehe
    http://rohaisha.blogspot.com

    BalasPadam
  12. salam kenal,

    jemput follow ye

    ourdreamsoflife.blogspot.com

    BalasPadam
  13. Kita pun nak join bloglist kakpb..nanti rajin-rajin melawat blogsantai ya...

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)