my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

kemarok SHE WOLF

Salam Sejahtera....

Aku miss cerita ni masa mula2 tayang dulu tapi takpe, aku minta tolong cik abe download dari kawan2 dia. Sebabnya, aku risau cuti 3 minggu nanti takut tak sempat nak tengok.

Kalau lelaki tengok dah tentu dia orang suka sesangat. Apa taknya? seksi habis si heroin tu, tapi biasalah pelakon Philipine. Ok sikit drp kisah duyong Disabel.....aku lupa la...pun seksa jugak. Tapi orang perempuan pun sama je, termasuk aku. Tak percaya, tengok la si Piolo Pascual ni......



Aku rasa dah lama aku tengok dia ni berlakon dalam drama2 Filipina. Cuma dulu2 berkarat sikit la berbanding sekarang ni. Body pun makin mantap dan lakonan tambah bagus.

Susah betol kalau follow cerita macam ni, tak boleh miss walau satu episod!
Korang pulak?




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)