my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

River Park Sadong Jaya, dah takde idea





Gambar ni kakpb snap waktu pagi di KK. Inilah kali pertama kakpb singgah sini walaupun boleh dikata hari-hari kakpb ke KK (walau tak kerja, kami ni suka ukur jalan.....:)....)
Tempat baru, ada tandas awam, pondok polis, tempat lepak santai........ada bot nelayan katanya.....tapi sayang. Bau amat tidak menyenangkan. Kakpb tak dapat lepak lama, tak tahan menanggungnya.

Berdekatan dengan maybank, kwsp, arrahnu dan tempat makan juga nampaknya banyak. Kalaulah di percantikkan lagi, pasti menarik tempat ni.

Maaflah pada pengunjung blog semua, kakpb dah takde apa nak cerita beberapa hari ni. Mungkin esok baru ada entry menarik sebab kakpb nak cuti-cuti.....yeaaaaaaa...\:D/

14 ulasan:

  1. Biasalah Zana... ilham kita ni bukan sentiasa ada. :)

    BalasPadam
  2. hehehe off topik jap...gmbr anak akak kat atas tu buat sy teringat ingat Amar dalam citer waris tu...hehhehe

    BalasPadam
  3. Oklah juga tunjuk ini bagi kakak tahu sebab tak pernah sampai lagi KK. Kalau akak pergi (entah bila agaknya) mesti kakak contact mulan dulu hihi...

    BalasPadam
  4. nk cuti kemana tu kakpb?tempat cantik kalau bau xmenyenangkan mmg terus jd tak cantiklahkan.

    BalasPadam
  5. salam kak zana, Liza nak mintak tolong ni, pleaseeee tlg tunjuk tmpt2 menarik kat kk boleh, sbb next year insyaallah kitaorg akan sampai sana....thnx ye kak

    BalasPadam
  6. Bestnye nak g bercuti. Have fun ye! Nnt update bcuti kat mn..

    BalasPadam
  7. @pinky
    Iye? Akk tak tgk cite tu, malas nak follow sb serammmm...

    BalasPadam
  8. @Kakzakie
    Kakzakie tersasul ni, sape mulan....haha..

    BalasPadam
  9. @inazamri
    Nanti akk bgtau. Takde la cantik sgt cuma ia baru....mungkin bau dari sungai tu.

    BalasPadam
  10. @Liza
    W'slm liza....update akn dtg akk selitkan cuti2 kk ye.

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)