my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Indah dan tenang

Walau hanya satu malam di sini, cukuplah sekadar menenangkan hati dan fikiran.......



Matahari terbit hujung sana...........entry akan bersambung kemudian.....


14 ulasan:

  1. Zana sedang membayangkan apa tu? :)

    BalasPadam
  2. @kakcik
    haha....bukan membayangkan, saje je sb belum mandi pagi...hehe..

    BalasPadam
  3. Kakak lihat pun dapat bayangkan betapa tenangnya zana. Cantik pun juga.

    BalasPadam
  4. Sekali-sekala mmg perlu lari dari kesibukan Kak..

    BalasPadam
  5. Salam...BW kat sini.
    Saya pun suka laut. Tengok gambar awak pun even tak pegi dah rasa mcm tenang jer.

    Jemput singgah ke blog saya.
    Ada banyak infos on breastfeeding, beauty, health & weight loss.

    http://mama-iloveu.blogspot.com/2012/09/testimoni-turun-15kg-dalam-2-bulan.html

    BalasPadam
  6. as salam k.zana ku sayanggggg....
    winduw woooo kt akak ....

    walaupun akak berpaling x nk pandang lensa.....
    walaupun belum mandi...

    tetapi....

    wajah akak sentiasa dihati ucu....ceh wah....rindu2 sesangat ni...

    BalasPadam
  7. Seronoknya dapat bercuti di tepi pantai.. Nur suka pantai.. tenang dan mendamaikan. Letak gambar lagi kak.. erm kt pantai apa ni?

    BalasPadam
  8. Seronoknya dapat bercuti di tepi pantai.. Nur suka pantai.. tenang dan mendamaikan. Letak gambar lagi kak.. erm kt pantai apa ni?

    BalasPadam
  9. saujana mata memandang..bayangkan ketenangan..

    BalasPadam
  10. wee..... da lama x ke pantai....

    BalasPadam
  11. sangat2 mendamaikan hati.... :)

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)