my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

The Expendables 2

Minggu lepas kakpb tengok cerita ni. Sebelum ni ada sarankan pada cikgu fahmi tapi dia tolak, katanya Hero dah tua, taknak tengok. Tapi bila adik dia kata best, barulah terhegeh2 nak tengok. Macam biasa, kita orang kalau tengok wayang, sampai sana......semput akak tau! terkejar-kejar masa...

Cerita omputeh macam biasa ler.....tembak-tembak, gadoh gedebak gedebuk.....kejar mengejar...kakpb pun tak berapa concentrate sangat sebab bagi kakpb cerita ni tidak serius. Ada lawak dalam berperang tu...

Cuma bestnya ramai artis jemputan popular dalam filem ni. Mau tau?? kena tengok sendiri......bye!!


nota kakpb: lepas ni entry kakpb simple2 saja

4 ulasan :

boni kacak berkata... [Reply to comment]

hahahaha..memang banyak lawak pun cerita ni..hehehe

boni kacak berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Kakzakie berkata... [Reply to comment]

Kakak nie dah tak rajinlah zana nak menonton di panggung. Tunggu masuk tv atau ada vcd aje..

Kak yon berkata... [Reply to comment]

tak suka tengok citer perang..suka citer yg lawak..