my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

The Expendables 2

Minggu lepas kakpb tengok cerita ni. Sebelum ni ada sarankan pada cikgu fahmi tapi dia tolak, katanya Hero dah tua, taknak tengok. Tapi bila adik dia kata best, barulah terhegeh2 nak tengok. Macam biasa, kita orang kalau tengok wayang, sampai sana......semput akak tau! terkejar-kejar masa...

Cerita omputeh macam biasa ler.....tembak-tembak, gadoh gedebak gedebuk.....kejar mengejar...kakpb pun tak berapa concentrate sangat sebab bagi kakpb cerita ni tidak serius. Ada lawak dalam berperang tu...

Cuma bestnya ramai artis jemputan popular dalam filem ni. Mau tau?? kena tengok sendiri......bye!!


nota kakpb: lepas ni entry kakpb simple2 saja

4 ulasan:

  1. hahahaha..memang banyak lawak pun cerita ni..hehehe

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  3. Kakak nie dah tak rajinlah zana nak menonton di panggung. Tunggu masuk tv atau ada vcd aje..

    BalasPadam
  4. tak suka tengok citer perang..suka citer yg lawak..

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)