my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

WW: nak muda dan ramping

Assalammualaikum, update ringkas dari kakpb.......
ada masa nanti kakpb balas kunjungan dan terjah blog korang ye, sayang korang semua..



19 ulasan:


  1. xsihat lagi ke kak? semoga cepat sembuh ye.

    ps: mende tu kak?

    BalasPadam
  2. Kakcik teringin nak kurus tapi kakcik malas berusaha. Cemana? :(

    BalasPadam
  3. puasa hari tu dah slim sikit..lar nie gedabak balik.hehe

    BalasPadam
  4. akak, menda ni jadi ke? kalau ya, nak cuba gak ingat. bagitau details sikit boleh?

    semoga akak kuat !

    BalasPadam
  5. Roselle rumah bapak kakak banyak tapi kakak minum tak kurus-kurus sebab bubuh gula agaknya zana...

    Mungkin yg ini dah diolah itu yg boleh kurus

    BalasPadam
  6. semoga cepat ramping dan kembali muda... hehe

    BalasPadam
  7. @tun_telani
    ok dah sikit tun, tu fiber dmasha apple dan try2slim.

    BalasPadam
  8. @kakcik
    alah kakcik tak gemok sb kakcik tinggi.

    BalasPadam
  9. Nak kurus gak...hehe tapi xde motibasi diri...

    BalasPadam
  10. Nak kurus gak...hehe tapi xde motibasi diri...

    BalasPadam
  11. Nak kurus gak...hehe tapi xde motibasi diri...

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)