my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Apam Pisang Kukus

Apam pisang kukus ni dah beberapa hari dulu buat, cuma hari ni berkesempatan masuk gambar dalam blog. Silalah ke blog JintanManis ye....kakpb nak keluar hari ni....berjimba-jimba dengan cikgu kesayangan....tengok wayang, makan-makan...bla..bla..bla.

Apam ni kakpb ikut bulat2 macam resipi asal, kurang manis. Kalau korang nak manis, tambah gula ye......tapi lebihkan senyuman tu lagi bagus...






16 ulasan:

  1. Asslmkum.
    Baruuu nak mintak, habis dah rupanya. Selamat berhujung minggu :D

    BalasPadam
  2. tak penah buat apam tp suka makan apam.bestnye nk gi tgk wayang...lama tak gi tgk wayang gak ni.

    BalasPadam
  3. Sedapnya..Nak rasa sikit.. hehe. Alamak dah habis ke?? :)

    BalasPadam
  4. Like Like Like senyum sokmo...

    BalasPadam
  5. Salam Kenal,
    slamat berhujung minggu.
    http://my-mintroom.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. salam..slmt behujung minggu...wahh apam pisang akk npk cantik lah gebus..suka dgn kuih2 yg rasa pisang...nnt leh le sy cuba pulak:-)

    BalasPadam
  7. wah..macam menarik je apam tu...hehehe

    BalasPadam
  8. Mould yg zana guna cantik itu yg buat tambah memikat.

    BalasPadam
  9. bam2nye apam tu..sukee la..

    BalasPadam
  10. Assallamualaikum kak Zana..
    Sihat ke kak? Comel buncit2 apam pisang akak.. Suka tgk urat2 pisang tu..

    BalasPadam
  11. salam K.zana...emm sedapnya apam pisang..lembut jerkan.
    baunya lak wangikn main...meh!4 ketui blh?

    BalasPadam
  12. Apa kata akak buat apam tu sedap2 pas tu poskan kat saya, nak rasa la..ciann saya..

    BalasPadam
  13. Nampak gebuss dah sedap je apamnya.
    Terliur saya.

    BalasPadam
  14. saboo jela.. tunjuk apam pisang aje... hamboii mentang nak berjimba jimba.. jelesssss *hentak kaki cabut larii

    BalasPadam
  15. Suka sgt apam pisang ni..nmpak urat2 pisang tu...saya ni apa2 yg ada pisang memang super like...

    BalasPadam
  16. Nampak lembut jer apam pisang tue....mesti sedap...

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)