my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

MatYo dah pergi!!


Salam.
Disebabkan pagi ni kakpb sedang bersedih, kakpb tangguhkan dulu update masakan yang telah tertangguh beberapa hari lepas. Sejak balik dari KL hari tu (mengundi) MatYo kelihatan macam tak sihat. Entah kenapa, mata dia tak ceria seperti biasa.

Pagi ni, kakpb jengah sangkar dia......senyap sunyi...tak bergerak A crying emoticon dia dah pergiA crying emoticon Terkilan rasa hati yang amat sangat sebab memisahkan dia dari Sweety. Mungkin kerana itu dia hidup merana...ahh...cukuplah sampai disini.

nota kakpb: maaf kerana tak dapat update dan blog walking sebab kakpb sakit mata pulok!!

14 ulasan:

  1. Tumpang bersedih. Alahai.. hilang lah sudah tempat bermanja,

    BalasPadam
  2. alahai ..tompang sedih jugak, ..eh matYo ni rupanya..

    BalasPadam
  3. Ya Allah, sedihnya hati sy.... apalagi tuan badan, sabar ya, Kak PB..

    BalasPadam
  4. sabar ye...
    mesti rindu kat dia nnt kan...

    BalasPadam
  5. sabar ye...
    mesti rindu kat dia nnt kan...

    BalasPadam
  6. kalau dekat , pB bagi dah anak kucing yang ada kat umah pB nie.
    Ada tiga ekor .......

    BalasPadam
  7. huhu.. sedihnya...

    by the way.. respon utk komen akk tu... x de slhnya kak kongsi ilmu yg bermfaat utk semua... tip or resepi pun ilmu juga... keep on wrinting k.. peringtn tu lbih kpd blogger2 muda belsan thun...

    BalasPadam
  8. sedih....

    saya pernah situasi ni...

    sabar ye...

    :(

    BalasPadam
  9. mat yoooooooooooooooooooooooooooooooooo


    BalasPadam
  10. sedihnya tgk....takpe gantikan yang lain...

    BalasPadam
  11. Pergi dahh ke...alaaa..sian nya...ke matyo sedih kak pb tinggal dia masa blik kpg hri tu..takpe kak...jgn sedih2 nooo

    BalasPadam
  12. assalam kak pb
    alahai sedihnya hu huuu

    BalasPadam
  13. Ingatkan Matyo tuuu...rupanya....
    Dapat tumpang kesian je la...Ganti dengan Apek ke pulak...

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)