my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Nombor satu dan menang GA Puan Bard

Selamat sejahtera.

Tadi 7.30 am kakpb ke sekolah anak, ambil report kad. Dah tau keputusan dari online, jadi takde la teruja sangat nak tengok keputusan tu. Kata cikgu, anak kakpb ada harapan dapat 5A tahun depan, insyaAllah kalau rajin berusaha baiki lagi kelemahan dari sekarang. Tapi, faham2 je budak sekarang, main lebih belajarnya kurang. Tambah pula anak lelaki, kena kerah dengan suara ibu dia, baru nak buka buku...
Panda
Bukan nak menunjuk2 anak kakpb dapat nombor satu. Sekadar simpan di blog ni untuk kenangan dia. Esok2 ibu dan ayah dah 'jauh', boleh dia baca-baca dan kenang balik zaman kanak-kanak, zaman malas dia... Leaf marah la tu ibu bagitau orang yang dia malas!!
Tahniah dari ibu dan ayah walau keputusan tidak memberangsangkan, kami tetap bangga. Usaha lebih gigih lagi lepas ni untuk UPSR pula tau.

Satu lagi, kakpb nak ucap terima kasih pada Puan Bard kerana kakpb terpilih sebagai pemenang GA Aku Seorang Surirumah dulu. Entrynya di sini dan kakpb telahpun menerima hadiah berbentuk wang tunai. Asalnya Bard nak bagi barang tapi katanya lebih baik duit, boleh beli apa yang kakpb suka. Kakpb ikut je sebab kakpb join segmen tu pun masa kakpb free dan suka-suka. Tak terfikir pun pasal hadiahnya. Terima kasih ye Bard Leaf





8 ulasan:

  1. congrats!!!semoga berjaya dapat 5A upsr nanti

    BalasPadam
  2. Tahniah tuk anak n mak nya..:-)

    BalasPadam
  3. Tahniah buat anak yg cemerlang dan tahniah buat ibunya kerana GA itu..

    BalasPadam
  4. tahniah untuk ibu dan anak...

    BalasPadam
  5. tahniah
    utk ibu dan adik ye
    insyaallah 5A ye

    BalasPadam
  6. tahniah zana dan anak. malas2 pun dpt no 1 :)

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)