my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Perkhemahan anak di Odec UMS

Isnin, 27hb Mei semalam kakpb dah terpacak depan odec UMS dengan cikgu fahmi. Nak pergi sarapan dulu pun hati tak senang selagi tak jumpa anak bujang kakpb tu. Selesai urusan dia, dimana kawasan camping, kelengkapan dan lain-lain baru boleh nak 'senang hati'.













Akhirnya.....dah tau dimana tempatnya dan agak selamat walaupun berdepan dengan kawasan yang bertelok. Yakin dengan coach mereka akan memantau setiap anak buah mereka sepanjang masa. Kami tinggalkan dua malam di sini. Petang nanti kakpb pergi jengah lagi.

7 ulasan:

  1. xtvt best ni berkhemah
    cantik view langit biru mendamaikan

    BalasPadam
  2. Salam kak pb.. seronoknya anak bujang akak dpt bercamping. tun last tido dlm kemah zaman kat matrk dulu. skrg nk pegi camping xde yg nk teman. huhu

    BalasPadam
  3. takpe kak PB.. insyaAllah semuanya slmt...
    berkhemah salah satu xtvt yg kami sekeluarga suka.. dulu2 kami biasa berkhemah tepi pantai penyabong kat Endau tu... mmg syok sbb ramai juga org lain yg bermalam kat situ jd tak terasa takut langsung.. malah kalau mlm merdeka dah jd mcm pesta pulak.. hehe... now sejak2 masing2 dah kawin & ada anak2 & anak2 masih kecik ni mcm dah takde masa nak buat xtvt camtu lagi... tunggu anak2 besar semua dulu nnt sambung balik hobi tu.. hehe..

    BalasPadam
  4. tingat zaman sekolah dulu..g berkhemah tp berkhemah dlm hutan ;-)

    BalasPadam
  5. Amboi, ctknya pemandangan....seronoklah camping. Rindu zaman blaja.

    BalasPadam
  6. salam kak pb..

    seronoknya bercamping ..apalagi dekat dengan view yang sangat indah tu..

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)