my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Ada apa nombor 7


Terima kasih pada mereka yang sudi follow kakpb, blog yang tah hape2 ni kan.....cuba tengok yang kakpb screen capture tu. Nombor 777 adalah nombor kesukaan kakpb. Daripada masa kerja dulu, nombor kereta kancil kakpb, nombor ic, nombor kereta sekarang, nombor handphone dan lain-lain mesti ada nombor 7. Bukan kakpb sengaja pilih tapi memang nombor tu selalu hadir dalam hidup kakpb.

Apa istimewanya? takde apa-apa pun. Takde maksud membawa untung ke.....bawa kebahagiaan ke....sekadar nombor. Oh ye....tahniah pada follower 777...eh tahniah buat apa eh? Nak bagi hadiah kot, tapi kakpb taktau link blog dia. Cuma boleh add friend kat account google.

Minta tolong sangat, siapa2 yang follow blog ni, sudi2kanlah tinggal link blog anda. Bukan apa, kakpb ni suka sangat kalau orang sudi follow blog kakpb tapi kakpb nak juga kenal siapa yang follow tu. Ada masa dan ruang santai, kakpb akan blog walking.

12 ulasan:

  1. tahniah kak pb semakin bertmbah follower akak.. sy pun suke angka 7..hihi..

    BalasPadam
  2. saya pun suka no 7, don know why?

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah...bila buka blog sis....terasa diri ini kecikkkkk,kkk, sangat....terima kasih kerana sudi bw ke blog saya....

    BalasPadam
  4. Salam Kak Zana,

    Memang kita dah lama kenal pun.. Zura dah start follow blog akak awal tahun ni lagi, masa tu zura tengah carik info pasal Sabah.

    Tima kasey kak sbb dtg ke blog zura semlm...

    BalasPadam
  5. saya pun suka no 7, date kahwin saya pun 7hb...hoho...
    jom terjah blog saya
    http://ceritamayapersada.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum kak Zana..
    asik jadi silent reader akak je..
    hehehe..

    jom singgah blog saya.
    tambah ilmu..dan ade yang menarik kat sana
    www.freevitamin.my

    BalasPadam
  7. blog yang menarik .. kami juga follow di sini . Terima kasih atas kunjungan ke blog kami .

    BalasPadam
  8. assalam kak pb
    nombor sama 777 cantik je kan
    ramai dah follower k.pb

    BalasPadam
  9. no 7 tu org Cina kata.. cangkul... kira cam mencangkul utk mncari kekayaan laaa... cari harta karunnnn...

    BalasPadam
  10. Wah,,,cantik no 777 tu...mohon keizinan jadi ahli yg ke 783.

    jemput dan siggah sini..
    http://mindakabur.blogspot.com/2013/09/menyerlahkan-bakat-atau-sekadar-mencapap.html

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum kak zana ,
    minta maaf..saya baru berkesemapatan untuk bukak blog..agak sibuk siket beberapa hari ni , mintak maaf yer kak.. :)
    thanks akak..peminat no 7 rupenye...heheheh...
    alhamdulillah..rezeki saya...
    :)

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)