my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Escape Plan

Bukan kakpb ye yang nak lari!! Sabtu lepas tengok cerita ni kat Suria Sabah. Tengok berdua, anak bujang rumah opah dia. Ambil peluang kalau dia takde kami menonton wayang yang agak 'ganas' sikit.

Cerita ni memang menarik sangat bagi kakpb. Kisah banduan yang terpenjara di satu tempat yang tidak diketahui gara-gara dia menerima tawaran dari majikannya (security firm). Sylvester Stallone sebagai Ray Breslin, watak utama otai woooo!! Omputih ni hero semua tua-tua kan? Itu sebab cerita mereka best.....

Suspen dari awal cerita hingga ke akhir. Kalau korang tengok memang tak ngantoklah. Terselit juga lawaknya dalam ganas tu. Paling lucu ketika tiga orang banduan ni 'say cheese' kat cctv sebelum melepaskan diri....hehe....macam bodoh pun ada. Dah tau nak lari, pergi tayang muka kat cctv.

Lama tak tengok lakonan Arnold.........sejak jadi orang penting negara dia, kes mahkamah la...
Ok, taknak bebel panjang, pergi tengok sendiri, tak rugi pun.



Escapeplanfilmposter.jpg

3 ulasan:

  1. berdating jer ya... errr.. sy banyak kali nak tanya, siapa opah???

    BalasPadam
  2. Wah.. nak juga menonton movie ni lah..

    BalasPadam
  3. peminat arnold susahnakeja ke ni? ;-)

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)