my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

RIZ di One Borneo

Dapat jugak bergambar dengan mamat hensem.......memang cute la Riz ni....

Sebenarnya malu nak letak gambar ni kat blog tapi dek kerana Riz Angels, terpaksalah tebalkan muka......hehe.....ni je yg dapat aku share.


cerita disebalik tu, nantilah!!

4 ulasan:

  1. waa..de gambar ngan artis tu hehehe

    BalasPadam
  2. akak minat dgn riz ni drp dlm af lg. masa kt sana x dpt jumpa, sini plak bertemu jodoh...hehe..

    BalasPadam
  3. hye kak zana....

    dpt gak akk jumpa RIZ....

    btui x FRIZZ kata...ada rezeki msti jumpa nyer ngn RIZ....

    BalasPadam
  4. hai frizz....
    tak sangka jauh btul tmpt akak jumpa riz.

    lps ni kalau balik kl ujung tahun, nk cuba pulak jumpa di sana, dgn korang sekali.

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)