my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Hantu Jepun?

Gambar dari handphone cikgu sekolah cikgu fahmi, waktu pagi katanya. Kakpb cuma share di sini.

Takut tak? errrr....kakpb takut juga kalau tengok malam-malam. Bagaimanapun 'dia' makhluk Allah juga.


12 ulasan:

  1. Dia snap2 keluar pix tu ke Kak?. Seram gak ni klu tengok sensorang kt rumah.

    p/s : Lama tak post komen kt sini sbb bila tekan comment box je keluar mendalah ni..."The requested URL was identified as a potentially harmful website.
    For more information why this page has been blocked, please click here. A description of how you can unlock for this page you can find here.". Virus Malvare ke Kak??

    BalasPadam
  2. tengah berjuang la kirenye makhluk tu? hehe

    BalasPadam
  3. hantu tu mengendap..heheh

    BalasPadam
  4. As salam Zana,

    Sgt untung dpt snap makhluk ALLAH yg satu ni... Obvious kan.. Selamat berpuasa Zana! Maaflah lama tak berkunjung ke sini ye :))

    BalasPadam
  5. wahhh...
    real lah..
    nanti dayah nak share kat email yek kak..!

    :)

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)