my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

KLIA airport

Alhamdulillah.....dah jejak kaki di airport KLIA  .Nampaknya hampir 6 jam kami akan melangut di sini.

Doakan perjalanan kami sampai ke destinasi di tuju. Tadi MIL bagitau, ada bas ekspress  jatuh gaung......tak tau perkembangan seterusnya samada penumpang terselamat atau sebaliknya.


20 ulasan:

  1. Semoga slmt sampai ke destinasi ya.

    BalasPadam
  2. Selamat pulang Zana. Kenapa lama sangat kat KLIA tu?

    BalasPadam
  3. seronoknya dpt blk kpg awal...kalau dah sampai rumah MIL jgn lupe masa buka nanti makankan utk ucu sekali yer....
    Esok akak nk masak ape....kalau buat rendang..buat le lebih2..

    Selamat menyambut aidilfitri akak..ucu mohon sangat2 andai selama kita berkwn diawan2an ni ada perkataan didalm komen yg menyakitkan hati akak, atau yg x best ...kemaafan dipohon kak yer...n lagi satu halal2kn lah segala terkopipes semua menu2 akak tu.....:) sesungguhnye lauk2 yg akak hidangkan tu memang terbaikkkkkk....
    sayang akak....

    BalasPadam
  4. bestnya balik kampung ... bab menlangut yg tak tahan ....

    BalasPadam
  5. owh, kakak zana blk kelate??? huhuhu, kita xblh blk tahun nie. giliran di sini....sy kenapa akak kena melangut di airport 6 jam....mesti kes amik flight jam 3 lbh kan....selamat hari raya kak...

    BalasPadam
  6. lamanya kene melangut kat sana tuu...sabar yee..

    selamat menyambut hari raya maaf zahir dan batin..

    BalasPadam
  7. Time utk flight lama lagi Zana dah tiba di KLIA ye... Kalau dekat dgn kakak boleh lepak dulu kan..

    Baring-baring kat surau dia zana...

    BalasPadam
  8. @kakcik
    Zana transit 6 jam utk ke kelantan.

    BalasPadam
  9. @Ucu Faridah
    Tiada kata seindah bahasa nak ucapkan pd ucu, terima kasih kerana mnjadi teman di awan2an:-)

    BalasPadam
  10. @mala
    Kg akk dekat je sini tp tak boleh singgah takut tak sempat kejar flight.

    BalasPadam
  11. @sitiebby
    Betul la sitieby, flight pkl 3 ptg.

    BalasPadam
  12. @Kakzakie
    Iye kak zakie, letih melepak ni..

    BalasPadam
  13. semoga perjalanan berjalan lancar tanpa sebarang masalah. amin..

    BalasPadam
  14. selamat hari raya aidilfitri buat kak zana sekeluarga...maaf zahir dan batin jua dari saya andai ada tersalah kata sepanjang perkenalan kita ..:)

    moga selamat perjalanan dan dipermudahkan Allah :)

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)