my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Agen Dropship

Assalammualaikum,
Apa khabar kawan-kawan kakpb yang dikasihi. Beberapa hari ni kakpb sibuk atau buat2 menyibuk sebenarnya. Kereta kami tersadai kat depan balai polis area yang jauh dari rumah gara-gara lepas berjimba dengan cikgu fahmi di shopping complex. Mulanya kakpb tegur, kereta kita ni ada bau hangit laa.....cewah..dengan konfiden dia jawab, "orang bakar sampah tu!". Dalam hati kakpb, tak mungkinlah sebab bila keluar dari kereta, takde pula baunya.

Lepas seronok2 gelak ketawa dalam shopping complex, kami bergegas balik nak solat asar kat rumah targetnya. Belum separuh perjalanan, aircond tak berfungsi. Cikgu fahmi berhentikan kereta depan restoran dan berdekatan dengan balai polis. Buka bonet depan....hemm...motor kat kipas tu buat hal, kipas tanggal terus. Kakpb rasa sebab kereta tu pernah termasuk lubang yang dalam sebelum ni dan motor yang cikgu fahmi pasang tu kata pomen, jenis yang murah, takde qualiti. Ishh...panjang la pulak cerita pasal kereta....tak payah la....kisah kereta rosak ni perkara biasa.

Ni...nak cerita pasal agen dropship. Kakpb baru je join. Mungkin ramai yang dah tau atau pernah beli online. Sesiapa yang berminat nak beli baju atau t-shirt muslimah yang memenuhi kriteria yang anda suka (tetiba anda pulak..) boleh la contact kakpb di facebook atau email untuk sementara waktu ni. Kakpb belum sempat upload gambar dan kongsikan di sini. Masa tak mengizinkan.

Boleh klik Dwannamuslimahonline atau fb kakpb yang khas untuk berniaga ni...Suri Yang.
Harap dapat sambutan dari teman2 terutama orang Sabah.
Kakpb juga menjadi agen untuk  Reedha Collagen Sarang Burung Plus. Boleh klik kat blognya, http://reedha-collagen.blogspot.com/.

Moga usaha yang kecil ini akan menjadi besar dengan sokongan kawan2 di sini. InsyaAllah.

1 ulasan:

  1. tq dusi dtg berkunjung ke blog sy..sy follow sini ya..sy pn baru saja join dropship ni..baru nak berjinak2..:)

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)