my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Wordless Wednesday.... yang pertama saya.

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi... SURAH AL-MAIDAH,AYAT 88:"Dan makanlah daripada rezeki yang telah diberikan oleh Allah kepada kamu,iaitu yang halal lagi baik,dan bertakwalah kepada Allah yang kepadanya sahaja kamu beriman"

Kali pertama join.......









nota: nak jugak nota, masih terkial2.

16 ulasan:

  1. Sy tak pandai bt WW! Bukan senang kak! Heheheheh!

    BalasPadam
  2. Assalamualaykumwbh Kak Zana...

    Terima kasih krn sudi visit n join blog dapur ayu yg tak seberapa tu....ayu join akak jugak ye....

    MMM tomey nyeeeee kucing!!!

    Salam membalas kunjungan...:)

    BalasPadam
  3. comeynye kuceng:) suke gak bela kuceng.....tp skang kene kuarantin dulu kuceng2 ni sbb ade anak kecik..anto blik kg :)

    BalasPadam
  4. Salam Kak Zana...

    Wah Kak Zana minat kucing gak ke?...anyway nice blog Kak Zana ye.. :-)

    BTW kami dah follow blog Kak Zana, Jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye... TQ

    www.mylovely-cats.blogspot.com

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum kak Zana..dtg tengok kucing sbb kita pun minat kucing tau! La ni dh x bela kucing sbb ada anak yg elergik bulunya..hu3

    BalasPadam
  6. kucing ni terlampau ganas., siap jelir-jelir lidah., hahaha.. :))

    BalasPadam
  7. @Ayu Safieza @ Humaira':
    Wslm Ayu, terima kasih juga sb sudi follow akk.

    BalasPadam
  8. @nOOrsha:
    Akk pun......tp skrg xde bela. Ni kucing kt rmh kakak hari tu. Suka simpan gmbr kucing.

    BalasPadam
  9. @AZLINA:
    Wslm ina, kesiannya dia. Bila besar boleh bela kot...

    BalasPadam
  10. @Botak:
    Dia ni gian nk susu mak dia tp sb dah besar, kena penampo bila menetek lg.

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)