my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Dilema ke Tawau

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi...

Salam semua. Cuti nak kemana ye? Sehari je cutinya kan.........tak sempat nak jalan jauh pastinya bagi mereka yang bertugas di pejabat kerajaan. Tapi, bagi mereka yang ada tugasan out station, hati2 dalam perjalanan. Sambil drive tu, sambil selawat untuk junjungan Nabi kita Nabi Muhammad S.A.W sempena kelahiran dia hari ini.

Saat ini aku dalam dilema kerana terpaksa ikut suami ke Tawau. Pagi ni kemas2 kain baju untuk stay di sana selama beberapa hari. Dia mula bertugas hari Khamis tapi kami bertolak awal kerana perjalanan yang jauh, mungkin akan bermalam di mana2 nanti. Anak ku terpaksa di cutikan dari sekolah. Ikutkan dia memang taknak pergi tapi terpaksa.

Harap2 tiada halangan dalam perjalanan, insyaAllah, doakan kami selamat sampai kesana.

2 ulasan:

  1. Kalau saya lah kan kak... seronok kalau tak payah pegi sekolah tp pegi cuti dengan mak ayah. hehehe.... :D

    BalasPadam
  2. Ijan, anak akak tu dah jemu jln jauh dr kecik sampai besar ni, tu yg dia taknak ikut kalau boleh.

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)