my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Dah dapat yang diidamkan...

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi... SURAH AL-MAIDAH,AYAT 88:"Dan makanlah daripada rezeki yang telah diberikan oleh Allah kepada kamu,iaitu yang halal lagi baik,dan bertakwalah kepada Allah yang kepadanya sahaja kamu beriman"

Kesian blog pb terabai beberapa hari ni, sebab lepas kenduri hari tu, pb ke JB pula melawat atok nenek hubby. Dalam perjalanan kami berhenti banyak kali kerana letih dan mengantok.

Gambar majlis akan di update bila free. Sekarang pb nak bertolak pulang ke kampong hubby pula dengan keretapi malam. Pukul 9 baru naik. Sementara tunggu, pb update blog dulu.

Tadi pb dapat minum cendol tapai kat area rumah..........best.......rasa puas hati dah dapat apa yang di idamkan. Hari tu dah makan yee mee, mi rebus johor. Sampai Kelantan nanti nak cari durian pulak..........

6 ulasan:

  1. Assalamualaikum akak..
    wah nampak sedap ler cendol tu akak... terliur plk tgk nie... sedaaapnyaa

    BalasPadam
  2. Mmg sedap pun, tmbh pula first time mkn...

    BalasPadam
  3. Wah! Akak cuti-cuti Msia ke? Seronoknya! Selamat berjalan-jalan kak!

    BalasPadam
  4. sedapnya makan cendol ngan tapai..lom pernah cuba gak ni :D

    BalasPadam
  5. @Fara:
    Hehe.....sambil balik kg, ambil peluang dptkan apa yg di ingini...

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)