my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Kembali...

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi... SURAH AL-MAIDAH,AYAT 88:"Dan makanlah daripada rezeki yang telah diberikan oleh Allah kepada kamu,iaitu yang halal lagi baik,dan bertakwalah kepada Allah yang kepadanya sahaja kamu beriman"

Tak sabar nak balik Sabah walaupun hati pb tetap melekat disini. Esok, 7.45 pm kami berangkat dengan Air Asia. Barang dah siap packing, tinggal sedikit lagi nak uruskan. Selama disini, kami tak sempat langsong bersantai dimana2 kerana banyak hal dan semua tertunda. Takpe la..........ada rezeki kami rancang kembali percutian untuk tahun 2012. Apa yang penting ialah urusan sekolah anak yang belum selesai. Baju sekolah, kasut, buku, beg.......semua belum dibeli. Kalau yang lepas boleh pakai, takyah beli tapi kasut dah lunyai, beg sekolah dah nampak lubang. Budak sekarang lasak betul.

Nampaknya pb kembali sibuk lepas ni........sama seperti ibu2 lain diluar sana. Selamat bertugas ye.......

4 ulasan:

 1. selamat pulang ke Sabah kak zana. Dah tak berapa hari nak buka sekolah ni. Semoga urusan akak sekeluarga berjalan lancar ditahun baru :)
  Ijan

  BalasPadam
 2. selamat kembali ke sabah...

  saya baru jer selesai beli brg2 sekolah anak2...

  BalasPadam
 3. Kami pun baru beli, tak abis lg ni.....

  BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)