my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

wordless wednesday : ulangtahun nikah


tapi...kakpb di sini pula...

22 ulasan:

  1. Happy anniversary buat Zana dan Fahmi. Semoga berbahagia selamanya. :)

    BalasPadam
  2. Kak, cita-cita sy mcm nilah. Nak pegi tgk Aydin men bola nanti. Duduk tepi padang mcm akak bt tu. Heeee~

    BalasPadam
  3. selamat berulang tahun...

    yihihihi.

    anak ke main bola tu?

    BalasPadam
  4. happy anniversary...semoga bahagia hendaknya....

    BalasPadam
  5. Happy Anniversary, Utk Kak Zana & Cikgu Fahmi.. semoga percintaan kalian hingga ke syurga abadi...

    BalasPadam
  6. Selamat ulangtahun perkahwinan juga dari kakak. Moga terus mendapat limpahan kebahagiaan...

    BalasPadam
  7. Nk jgk wish kat sini :-)
    Happy anniversary kak semoga berbahagia selalu hingga akhir hayat..sabar kak..nnti ada lh tu cik abe ajak g celebrate tu...suprise tu kot..:-)

    BalasPadam
  8. Salam Kak Zana

    Happy Wedding Anniversary!!! Lebih kurang je tarikh wed kita...

    BalasPadam
  9. Happy Anniversary buat k.Zana & suami...moga bahgia selalu.

    BalasPadam
  10. Happy Anniversary kak.. Semoga sentiasa dilimpahi kebahagiaan dan berkekalan hingga ke syurga.. Tentang barang tu..tak mengapa kak. Nur faham.. Dah ada plan ke nak turun Johor lagi?

    BalasPadam
  11. @faraherda.razalan
    haha..nak aydin jd pemain bola ke? akak dah bnyk kali tengok anak main bola..hehe

    BalasPadam
  12. @Rapunzeel Cikilolo
    tq dik. bukan anak yg main, anak murid ayah dia. anak akak sekolah pagi.

    BalasPadam
  13. @Seri Kandi Tanah Jauhar
    Mudah2an di perkenankan, amin. terima kasih sari.

    BalasPadam
  14. @Sury Abil
    haha..kwn baik insta ni sampai ke sini. tq sury.

    BalasPadam
  15. @Nur-nba
    awal tahun baru ni hubby balik sana, atok dia nazak masa tu. buat masa ni tak balik la Nur. hujung thn pun tak pasti.

    BalasPadam
  16. selamat berbahagia kka sampai ke akhir hayat..

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)