my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

WW : SAYANG


Dah lama video ni berleluasa di youtube, makcik pada si drummer tu baru nak upload ke blog....hehe..
layaaaaan!!

8 ulasan:

  1. nnt makcik dia blh la tumpang glemer sekali kan...hihihi

    BalasPadam
  2. ni versi parodi ke?? atau cover balik je?

    BalasPadam
  3. salam kak,uih..blog bwajah baru ke..ke saya yg terlepas pandang ni..hee..baru semalam tgok vidoe klip kat tv3.

    BalasPadam
  4. @Liza
    haha..takde maknanya nak glamer skrg ni, udah tua!

    BalasPadam
  5. @boni kacak
    alamakl..Boni tanya mcm polis daa. Sesaja bebudak ni cover balik lagu tu, style regge.

    BalasPadam
  6. @xila dot
    lagu asal tak boleh la pertikaikan, mmg lagu dia. ni diubah ikut selera budak2 skrg.

    BalasPadam
  7. @Sury Abil
    walaikummussalam, takde la baru, chat sikit je :)

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)