my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Promote adik

Assalammualaikum semua....

Pagi ni update sepantas kilat...hehe...jika ada sesiapa yang mencari t-shirt muslimah, bolehlah tengok di SINI. Blog ni baru je di ujudkan. Adik kakpb buat bisnes kecil2an, mungkin bersama kawannya. Maaf ye kerana kakpb pun baru tau dan tak banyak yang kakpb boleh kongsikan di sini. Maklumlah, kami ni berjauhan, di pisahkan oleh lautan luas. Kalau talipon pun kekadang lain yang nak di tanya, lain pula keluar sembangnya. Orang adik beradik la katakan.......di side bar tu ada kakpb sertakan link beliau. Pergilah tengok2, belum banyak pun, orang baru nak mula. Tapi adik kakpb ni ok orangnya, terlebih ramah, out spoken...haha...bual dengan dia memang nak ketawa je.

Errr...nampak berbeza eh kakpb dengan dia? Memang laaa.....satu emak lain bapak!!

12 ulasan:

  1. sibuk ya kak...
    sudila singgah dulu.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakpb tak lupa nak singgah dik, insyaAllah

      Padam
  2. Thanks share link tu...

    take care sis

    BalasPadam
  3. sibuk nampaknya kakakku ini... kita adik beradik emak lain bapak lain ek, hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. asal pagi je sibuk, asal sibuk je pagi...abis tu cmne?
      iyelah, kita saudara sesama agama:)

      Padam
  4. Lepas ini kakak nak juga lihat mana tahu berkenan.
    Tak kiralah adik beradik lain mak/bapak tapi kalau dari kecik duduk sama kasihnya erat.

    BalasPadam
  5. Semoga adik kakpb berjaya dlm bisnis ni. Skrang ramai org berniaga online ni kak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah, terima kasih Rozita.

      Padam
  6. kak,baru ni dapat drop komen kat blog akak..sebelum ni takleh..

    BalasPadam
  7. Akak pun pening la Rohah, kjp kena guna ruang komen mcm ni. Bila tukar ke popup window, ada pula org lain yg tak boleh komen.

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)