my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

contest gambar raya paling HOT

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi...

Pb nak join jugak contest dari blog 'sepanjang jalan kenangan'  http://denuanza.blogspot.com/ , kalau ada sesiapa nak join, klik je link tu...

Pic ni memang takde gambar pb sebab pb yang snapkan. Masa ni memang 'hot' tau, si bujang manja ni jadi perhatian seluruh keluarga ketika dia salam dengan ayahnya, mohon ampun dan maaf. Siap keluar air mata lagi.........dia nangis betul2, bukan tipu2 punya.....

Dialog dia lebih kurang macam ni........
"Aziz mintak ampun dan maaf, Aziz banyak sakitkan hati ayah, tinggi suara kat ayah dan selalu buat ayah marah"
Skrip dia tu bukan kami ajar, entah macam mana tetiba boleh pulak keluar dialog tu dari mulut dia. Lepas ayah, ibu kat sebelah dah tak boleh cakap banyak. Air mata mengalir kerana sebak dan sayu. Terasa diri ibu ni pun banyak salahnya. Selalu di marah tak gosok gigi, tak mengaji, tak buat homework dll. Tapi  ibu marah tak lama sebab ibu tak sampai hati.

walaupun sepupu2 dia gelak kat belakang tu, sebenarnya dia serius.......yang kat belakang tu dah lepas bermaaf2an, tu yang gelak sakan.......masa ni dia sorang kanak2 yang ada, lain2 belum sampai lagi.

2 ulasan:

  1. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak zana..
    farmbrozen kenari tu gajus boleh guna badam keping kak...kacang tanah yg boleh terus mkn tu pun sedap gak rasanya...

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)